Menu Sluiten

Richtlijnen Coronavirus

In navolging van de door de regering opgelegde maatregelen hebben wij het Corona  protocol aangepast.

De komende drie weken zal er in elk geval geen publiek aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden en sportkantines blijven deze periode gesloten. De sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Er mag dus gesport worden, maar zonder publiek.

Vanaf heden is het dus niet langer toegestaan voor toeschouwers om aanwezig te zijn in de sporthal. Dit geldt zowel voor trainingen als voor thuis- en uitwedstrijden. Ouders die hun kind naar de training/wedstrijd brengen dienen hun kind bij de deur af te zetten.

Voor ouders van kinderen t/m 17 jaar die rijden naar een uitwedstrijd geldt dat ze als teambegeleiding beschouwd worden en niet als toeschouwers. Beperk dit aantal rijdende ouders wel tot het minimaal noodzakelijke aantal. Zij zullen dus in de hal aanwezig mogen zijn. Iedereen boven de 12 jaar is bij het rijden naar wedstrijden verplicht een mondkapje te dragen.

We hopen op jullie begrip en medewerking. En hopen dat de genomen maatregelen er voor zorgen dat we in ieder geval kunnen blijven basketballen.

Geplaatst inNieuws