Menu Sluiten

Kantinedienst Early Bird

DatumBeginEindBardienst
donderdag 04-04-1920:45eindSimon + Dirk
zondag 07-04-1911:30
15:00
15:00
eind
U14-1
M18-1
zaterdag 13-04-1916:45eind???????
zondag 14-04-1911:30
15:00
15:00
eind
U12-1
M22-1

Uitleg kantinedienst

Instructies bardienst Early Bird

Adres voor halen en terugbrengen van de sleutels:

Simon Timmer

Meerkoethof 38

1444 VN Purmerend

  • Zorg dat je in het bezit bent van de sleutels. Open de tussendeur naar de zaal en doe het licht aan. De Verlichting van de zaal en kleedkamers gaat automatisch aan. Laat de hoofdingang gewoon op slot zodat iedereen via de kantine naar binnen moet.

  • Zet in ieder geval koffie. 1 ½ scheppen koffie voor een volle pot.

  • Koffie en thee vind je in de Early Bird kast, op zondag staat hij al bij de bar of keuken.

  • Kijk of de voorraad in de koelkast onder de bar aangevuld is en dat er geen aangebroken flessen instaan. Zie het voorraadformulier (tellijst).

  • Op zaterdag, tel de voorraad in het berghok. (Let op! Ook de flessen in de koelkasten onder de bar meetellen.) Gebruik hiervoor de voorraadlijst (ligt bovenop de koelkast) . Vergelijk daarna met vorige gebruiker. Zijn er verschillen, maak een notitie op het formulier.

  • Op zondag hoeft er meestal niet geteld te worden omdat Early Bird er ook op zaterdag is geweest.

  • Maak de bar in orde, met viltjes, suiker, melk en roerstaafjes. Zet de snoeptafel, die achterin de kantine staat, naast de bar.

  •  Als het daar tijd voor is, vanaf 13:00 uur, zet de friteuse aan op 180 graden. Ook de afzuigkap op “stand 5” (onder de ruimte van de friteuse).

  • Haal het wisselgeld uit de kluis en doe dit in de kassa en zet de sleutel op “REG”.

  • Controleer of er toiletpapier in het toiletten is.

  • Begin met de aangebroken flessen uit de koelkast in het berghok.

  • Het wisselgeld ligt in de kluis, onderin de kast.

  • De sloten van 2 linker diepvriezers van Early Bird los maken.

  • Sluit de zaal, anders gaat het alarm af. Controleer vooral de hoofdingang van de zaal.
  • Doe de deur tussen zaal en kantine op slot.
  • Zet de koffiebak en de thee kist terug in de Early Bird kast.
  • Schakel friteuse en afzuiging uit. Maak deze ruimte schoon. Gaat het beste met keukenrol papier.
  • Niets doen aan verwarming (gaat automatisch).
  • Zorg ervoor dat de bar schoongemaakt is, (dweiltje oid). Ook de “tapbar”  en spoelbak schoonmaken, m.n. onder de platen.
  • Veeg de vloer aan. Indien nodig even dweilen met koud water. Zet de tafels op hun plaats, dus de snoeptafel achterin.
  • Kassa afslaan. Eerst de sleutel op de X stand daarna kontant indrukken. Er komt een bonnetje uit. Daarna de sleutel op de Z stand en weer kontant indrukken. Kopie voorraadlijst en Z afslagstrook  meenemen en afleveren bij Simon Timmer.
  • Aangebroken flessen fris in de koelkast in het berghok zetten.
  • Vul de koelkasten onder de bar bij en tel opnieuw de voorraad in berghok. (let weer op de flessen in de koelkast onder de bar meetellen). Het origineel van de ingevulde voorraadlijst aan het haakje hangen.
  • Bij afsluiten op zaterdag en wedstrijden op zondag hoeft op zaterdag geen eindtelling te worden gedaan en gaat het geld in de kluis.
  • Gebruikte handdoeken en theedoeken in de “waszak” in de kast.
  • Sluit alles af en controleer! Verlichting, ventilator, friteuse, afzuigkap, geluidsinstallatie, kassa en de deur tussen bar en zaal. Het alarm wordt automatisch ingeschakeld via de sloten op de deuren.
  • Breng sleutel ,administratie en geld naar de familie Timmer