Menu Sluiten

Algemene Leden Vergadering

Beste Leden en Familie,

Wij hopen dat u deze moeilijke periode goed doorkomt, en hopen dat u allen gezond bent. De gezondheid van ons allen staat voorop.

DOOR CORONA VOORLOPIG GEEN BASKETBAL, NBB VERLENGT DE COMPETITIE

Als bestuur houden we u graag op de hoogte over wat coronamaatregelen betekenen voor het basketballen. Afgelopen week hebben we weer te horen gekregen dat we nog eens drie weken in de lock down moeten blijven. Dus nog minimaal tot 9 februari 2021 geen basketball. De basketbalbond (NBB) heeft de competitiewedstrijden verplaatst naar later moment in het jaar.

ALGEMENE LEDENVERGADERING (ALV) 28 JANUARI ONLINE

Van deze gelegenheid wil het bestuur gelijk gebruik maken om u uit te nodigen voor onze Algemene ledenvergadering (ALV). Deze is normaal in november. Wij hoopten dat we met uitstel weer fysiek bij elkaar hadden mogen komen.  Maar helaas niets is minder waar.

Het bestuur nodigt alle leden en hun ouders uit voor onze Algemene Ledenvergadering op donderdag 28 januari 2021 om 20.00 via de computer, online via Teams.

Het is de eerste keer dat we via deze weg de ALGEMENE LEDENVERGADERING houden in het bestaan van onze vereniging. En hopelijk heeft elk nadeel ook een voordeel, we hopen dat op deze manier meer leden mee vergaderen.

WIE MEE WIL DOEN MET DE ALV MOET ZICH AANMELDEN VIA DE MAIL

Wilt u deze vergadering bijwonen meldt u dan aan voor 21 januari 2021 via het mailadres: Maamke@upcmail.nl en u ontvangt (via dit mailadres) van onze secretaris een uitnodiging met agenda en een link om deel te nemen aan de vergadering.

Graag in deze mail uw naam, de naam van het lid namens wie u deelneemt en emailadres vermelden waar we de link naar toe mogen sturen. Wij ontvangen uw vragen voor de vergadering graag vooraf per mail. Dat kan tegelijk met de aanmelding, of na lezen van de stukken via hetzelfde mailadres.  

We gaan vergaderen via teams via de computer, telefoon of tablet. Op de avond wordt alles uitgelegd.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Early-Bird
Nard de Leeuw

Geplaatst in Nieuws